Om LimoEurope


LimoEurope AB importerar och säljer nya och begagnade amerikanska stretchlimousiner av märkena Ford Lincoln, Chrysler och Hummer. Vi har även exklusiva amerikanska begravningsbilar.


Affärsidé

Vi ska erbjuda företag och privatpersoner lyxiga och bekväma limousiner som kan registreras för yrkestrafik. LimoEurope ska ge kunden alla möjligheter att utöva och tjäna pengar på att erbjuda limousineservice till sin orts invånare.


Kvalitetspolicy

• Vi säljer fullutrustade limousiner från de bästa steg 1- och steg 2-tillverkarna i USA.
• Alla inom företaget har del i ansvaret att de fordon vi säljer och de tjänster vi utför är av högsta klass.
• Alla anställda ingår i vårt arbete att ständigt förbättra våra rutiner och arbetsmetoder.
• Utbildning är ett verktyg vi använder för att hela tiden förbättra oss.
• Vi visar respekt för den enskilde individen och för miljö och myndigheter.
• Frågor/klagomål från kunden bemöts normalt inom 1 arbetsdag.
• Eventuella dispyter skall skötas genom samtal. Kundens åsikter skall beaktas.
• Frågor angående fordonsservice och reservdelar skall prioriteras.
• Slumpvis utvalda kunder kommer att tillfrågas om hur vi sköter oss.
• Utvärdering av vårt kvalitetsarbete skall utföras en gång per år.
• Om korrigerande åtgärder behövs skall de startas upp omgående.


Kvalitetsmål

Vårt mål är att kunden alltid skall känna sig säker och trygg i sina kontakter med oss. Vi kommer att göra vad som krävs för att bygga detta förtroende.


Allt började med att…

… Hans Hallberg 1999, i sitt dåvarande reklamföretag, köpte in en begagnad limousine för användning som reklampelare och eventförhöjare. Limousinen blev snabbt populär och hyrdes ut i detta syfte. En dag fick Hans en förfrågan av en kund som ville hyra flera likadana limousiner. Då visade det sig att det inte fanns flera likadana limousiner att tillgå i Sverige. Hans beställde tre stycken limousiner från USA och det var bara början.


År 2004 sålde Hans Hallberg sitt reklamföretag och startade en ny verksamhet där han bland annat undersökte om han kunde importera och sälja lyxiga limousiner till Sverige och Europa. I september 2007 fick företaget en försäljningsagentur av Krystal, världens största limousinetillverkare. Då startades dotterbolaget LimoEurope AB som från maj 2008 tog över all import och försäljning.


Våra kunder är alla från helt nya entreprenörer/bilälskare till etablerade företag som Taxi Arvika, vilka utökade sin befintliga verksamhet med grenen ArvikaLimo i maj 2012 då de köpte en Lincoln Town Car av oss.


Världens första miljölimousine

LimoEurope AB har ihop med tillverkaren Empire Coachworks i USA under två år utvecklat världens första Etanol-limo – en Lincoln Town Car Flexifuel E85 limousine. Den godkändes i Sverige i december 2009.


BigLimo Hummer H2 Limousinebuss

LimoEurope lanserar Sveriges största limousine! BigLimo är byggd på Hummer H2 av Empire Coachworks i USA och har plats för hela 18 passagerare i två parallella soffor bak samt en framme hos chauffören. Det gör den till den första limousinen i Sverige för fler än 8 passagerare.


För dig som vill bli unik har vi alltid något extra att erbjuda!


Idag är LimoEurope…

… den trygga limousineförsäljaren för dig som vill investera i något lyxigt, men samtidigt vill ha en inkomstkälla med bästa support, service, garantier, funktionalitet och komfort.


Läs en artikel från Taxi Idag (4/2009) där LimoEurope presenteras ingående: ”Limousiner Inte Bara Ett Storstadsfenomen” (PDF)


Några ord från våra kunder:


”Vi är imponerade av den professionella hjälp vi fått och får kontinuerligt från Limo Europe när vi köpte vår första Limousine. Vi fick inte bara en Limousine, vi fick det stöd vi behövde för att kunna starta vår verksamhet.”
Event Limousine, Sven-Erik Petersson


“När jag köpte min limousine från Limoeurope, tänkte jag att nu har jag mycket att göra med den. Döm av min förvåning när dom levererade den. Vid leverans hade Limoeurope fixat allt med Limousinen. Dom hade installerat taxameter, dekorerat med företagsloggan samt telefonnummer på limousinen. Det var helt enkelt bara att börja köra med en gång. Tack Limoeurope !!”
Tony Moberg, Ägare Alingsås Limousine


”Tusen Tack för hjälpen med Idol. Ska köra mellan 13.30 och 19.00 imorgon. Det blir en höjdare.”
Leif Viklund, Ägare NorrLimo


”Det stora för oss är PR-värdet, status för vårt varumärke samt att vi skiljer oss från andra taxibolag. När vi träffar kunder kan det vara intressantare att prata om limousinen till en början och sen kommer vi vidare till att diskutera taxiresor av olika slag.”
Lena Karlsson, Trafikchef Taxi Borås


LimoBokning.se:s medlemmar:

Alingsås Limousine * ArvikaLimo * Limo Sweden * Kents Limo * Limmo.se * Business Limousine * Limo Pärlan
Event Limousine * TransPark * GuldLimo * Limo4All * Mirage Limousine
P N Limo * Moon Limo * Crown Limo * NR Limousine * SunLimo * SäffleLimo * Kronobergs Limousineservice
LimoKronan * Limo.nu * Allstar Limousine * Östersunds Limousine


Kontakta oss!