Modeller

CHRYSLER 300

Europas modernaste Limousine finns nu i lager! Efter fyra års hårt arbete kan ni nu återigen köpa Limousiner av den senaste årsmodellen hos LimoEurope AB. Tror du att dina kunder vill åka nytt, eller kanske trivs du själv bäst med att äga helt nya fordon? På grund av förbudet mot försäljning av fordon med sidoåkande säte tagna i bruk senare än 2008, är den här modellen en i sitt slag. Vill du bli först med Limousinebranschens framtid, köp nya Chrysler 300 Limousine.

Förarkrav: B-körkort.
Kapacitet: 8 passagerare
Längd: 8,1 meter
Motor: 3,6 liter V6


 

LINCOLN TOWN CAR

Den klassiska amerikanska limousinen. Det självklara valet till bröllopet, men givetvis lika bekväm på affärsresan. Vi rekommenderar i stort sett alla att starta sin limousineservice med en 8,6 meter lång Lincoln Town Car. Den imponerar på alla samtidigt som den trots sin extrema längd oftast anses vara både proportionerlig och proper. Vi vågar säga att alla älskar en lång vit Lincoln Town Car! Inredningen finns i många olika typer och kan anpassas efter dina önskemål.

Förarkrav: B-körkort.
Längd: Från normallängd till 8,6 meter
Kapacitet: 5-8 passagerare
Motor: 4,6 liter V8


 

HUMMER H2

Sveriges största limousiner någonsin! Det mest extrema fordon som någonsin tillverkats för europeisk yrkestrafik. Byggd på Hummer H2 i USA med plats för 16 passagerare. Det enda alternativet för företag, födelsedagar, möhippor/svensexor och andra högtider där fler än 8 personer vill åka i samma limousine. Oöverträffade möjligheter att hyra ut limousinebussen till event och sälja reklam utanpå, ovanpå och inuti. Spektakulär utrustning med bl.a. discogolv, lasrar, strobeljus, små och stora LCD-skärmar samt utvändiga högtalare.

Förarkrav: D-körkort.
Längd: 12 meter
Motor: 6,2 liter V8
Kapacitet: 16 passagerare


 

LINCOLN TOWN CAR ”L”

En smidig men rymlig limousine för snabb personbefordran såväl som längre resor. Benutrymmet bak är förlängt med 30 centimeter vilket ökar bekvämligheten enormt. Nackstöden är utrustade med skärmar och DVD-spelare för att kunna visa information eller film för passagerarna. Givetvis i övrigt samma sköna Lincoln Town Car i grunden!

Förarkrav: B-körkort.
Kapacitet: 3-4 passagerare
Motor: 4,6 liter V8


 

HUMMER H3

Partybilen för studentfesten, födelsedagskalaset eller varför inte skidresan? Den har enorm exponeringspotential och är perfekt att användas i reklamsyfte. Hummer H3 är absolut vanligast som ett komplement till en något mindre uppseendeväckande limousine, men vill du jobba med reklam och event är det denna du ska ha! Du kan garantera ett kundföretag att de kan sätta upp en hur stor reklamskylt som helst och folk kommer ändå bara se det som står på Hummern. Inredningen finns i många olika typer och kan anpassas efter dina önskemål.

Förarkrav: C-körkort eller B-körkort taget 1996 eller tidigare.
Längd: 8,1 meter
Motor: 3,7 liter I5 (Rak 5)
Kapacitet: 8 passagerare


 

SPECIALFORDON

Vi kan ordna fram specialbeställningar av många olika slag. Vi har nära kontakt med många erfarna Limousinebyggare i USA som kan anpassa bilar efter dina önskemål. Limousiner, partybussar, persontransporter och allt från det extremaste till stilrent och propert. Vill ni ha ett häftigt skrytbygge som drar till sig uppmärksamheten på ert evenemang? Vi kan ordna ett besök av något otroligt! Kontakta oss med dina idéer så ska vi hjälpa dig.

Tillbaka till toppen